Új meki nyilt Maglódon

Új meki nyilt Maglódon

Maglód lakói hetek óta izgatottan várták, mikor nyílik meg a város új McDonald’s étterme az Auchan mellett. Várakozásuk végre véget ért, ugyanis 2024. július 31-én megnyitotta kapuit a korszerű gyorsétterem, amely immár a 135. McDonald’s létesítmény Magyarországon. Az új étterem nem csupán a környék gasztronómiai kínálatát bővíti, de jelentős munkahelyteremtő szerepet is betölt, hiszen több mint 70 ember számára biztosít közvetlenül munkalehetőséget. 

Az étterem kialakításánál különös figyelmet fordítottak a vendégek kényelmére és a modern technológiai megoldásokra. A teljesen akadálymentesített vendégtérben 90 főt tudnak egyszerre kiszolgálni, míg a kellemes időben további 32 vendég élvezheti az étkezést a teraszon. Az étterem mellett parkolási lehetőség és egy kültéri játszótér is helyet kapott, így a családok számára is ideális választás lehet. 

Az új létesítményben a digitalizáció került a fókuszba: a hagyományos kasszák mellett érintőképernyős kioszkok is rendelkezésre állnak, melyek segítségével a vendégek gyorsan és egyszerűen adhatják le rendelésüket. Ráadásul, a technológia kedvelői mobiltelefonjukon keresztül is leadhatják rendeléseiket a McDonald’s alkalmazásán keresztül, így még gördülékenyebbé téve a rendelési folyamatot.  

Az étterem McCafé® részlegében a vendégek különféle kávékülönlegességeket és izgalmas desszerteket fogyaszthatnak el. Az Auchan melletti elhelyezkedés pedig ideális választásnak bizonyul mindazok számára, akik bevásárlás közben vagy után szeretnének megpihenni egy finom étel mellett. Maglód új McDonald’s étterme így hamar a helyiek kedvencévé válhat. 

Ha Te is itt szeretnél diákként dolgozni, akkor itt tudsz jelentkezni!