Gran McExtrem BiBo by Dani García

A gyorséttermek világában ritkán tapasztalunk fine dining élményt, ám a McDonald’s legújabb különlegessége éppen ezt hozza el. Dani García, a világhírű spanyol séf, aki két Michelin-csillagot is szerzett, megalkotott egy egyedülálló hamburgerreceptet, amelyet Spanyolország és Andorra McDonald’s éttermeiben kínálnak. A "Gran McExtrem BiBo by Dani García" 2024. március 10-től érhető el a vendégek számára. Ez a limitált kiadású burger nem csupán egy új étel, hanem a gyorsétteremlánc azon törekvésének része, hogy a haute cuisine ízeit és kifinomultságát is elérhetővé tegye mindenki számára.

García számára ez a projekt különösen izgalmas volt, mivel a fine dining világában szerzett tapasztalatait kellett ötvöznie a gyorséttermi formátummal. Mint elmondta, a legnagyobb kihívás az volt, hogy a BIBO étterem ízvilágát egy olyan közönség számára is elérhetővé tegye, amely korábban talán sosem találkozott ilyen jellegű ételekkel. A hamburger hónapokon át tartó fejlesztés eredménye, ahol a séf a McDonald’s beszállítóival dolgozott együtt, hogy megalkossa ezt a különleges ízélményt, amely García saját stílusát tükrözi.

Ha Spanyolországban jársz, érdemes megkóstolni ezt az újdonságot, de Magyarországon is izgalmas fejlemények várhatók, hiszen október elsejétől jelentősen emelkednek a bérek a McDonald’s éttermeiben. További információkért böngészd az oldalunkat!